VAN REDDER NAAR SUPPORTER

Hoe steun je een collega of werknemer die een moeilijke tijd doormaakt? Wat werkt wel en wat werkt niet? Door middel van het Red-kwartet ontdek je elkaars voorkeuren en zet je de eerste stappen richting Supporterschap in plaats van in de reddersrol te schieten.

Deze training is gebaseerd op het boek "Red mij niet".

HET ANTI-AANBAKBREIN

Hoe ga je om met gedachten en gebeurtenissen die blijven plakken? In deze workshop leer je meer over het ontstaan van belemmerende gedachten en ontdekken wat het beste voor jou werkt.

Deze training is gebaseerd op het boek "het Anti-aanbakbrein".

MOTIVERENDE GESPREKSVOERING

Een gesprek voeren waarin de focus ligt op motivatie, zónder dat je verbaal aan het trekken of duwen bent. Hoe doe je dat?

Deze training is praktisch en geeft inzicht in jouw valkuilen en krachten op het gebied van gespreksvoering. Met behulp van een acteur pas je het geleerde direct toe.

DE MENTALE MAPPENKAST

Wat is er opgeslagen in jouw Mentale Mappenkast? Tijdens deze training ga je in gesprek met collega's om te delen welke ervaringen en lessen jou hebben gevormd tot de professional die je bent.

De focus ligt op naar elkaar luisteren, onderzoeken wat wel en niet werkt en meer over elkaar maar vooral over jezelf leren. De inzichten worden visueel gemaakt op persoonlijke posters.