Leuk dat je er bent!

“Als jij verandert, verandert alles”

Hier geloof ik in, omdat ik het zelf zo ervaar.
Ik ben trainer, auteur en spreker op evenementen. Verbinden is mijn vak.

In mijn leven, waarin ik een hoop leuk, interessant en inspirerend vind, ben ik constant op zoek naar de perfecte combinatie van de ingrediënten energie, enthousiasme, creativiteit en kwaliteit. Tijdens deze zoektocht onderneem ik veel, ervaar ik veel. Ik deel mijn ervaringen en kennis graag.
Ik volgde de opleidingen Toegepaste psychologie, Bedrijfscommunicatie, NLP, professioneel trainer, professioneel coach, trainingsacteur.
Deze opleidingen combineer ik met mijn ervaring binnen verschillende organisaties en mijn open houding, ervaringen, nieuwsgierigheid en enthousiasme. Dit maakt me goed in mijn werk.


Trainen
Trainingen als “Interculturele communicatie” en “omgaan met moeilijk gedrag” geven inzicht in de mogelijkheden die communicatie en samenwerking biedt binnen een bedrijfs- of onderwijscontext.


Coachen
Binnen verschillende organisaties coach ik teams en individuele coachees op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Gelijkwaardigheid, praktische toepassing, concrete theorieën en humor staan daarbij altijd centraal.


Schrijven

Ik schreef de boeken "Red mij niet" (2021) en "het Anti-aanbakbrein" (2022).
In 2010 is mijn methodiek voor het basisonderwijs uitgegeven waarin co-creatie, meervoudige intelligentie en leerstijlen centraal staan.
Daarnaast schreef ik onder andere voor NuZakelijk.nl en Viva.nl.

Ontwikkelen
Vanuit mijn ervaring als begeleider en assessor binnen een HBO opleiding heb ik trainingen ontwikkeld die zich richten op groei, ontwikkeling, samenwerken, persoonlijke presentatie en de léuke aspecten van veranderen, zowel op persoonlijk vlak als op organisatieniveau.
Ik ontwikkel onder andere trainingen voor Radarvertige, NHTV University of Applied Sciences en Omdenken/ Ja-Maar.