Hoe zorg je ervoor dat je niet dagen, maanden of zelfs jaren blijft rondlopen met negatieve gedachten?


Soms blijven zaken mentaal aan je plakken. Iemand heeft iets gezegd of gedaan – of juist niet gezegd of gedaan – wat jij niet kunt loslaten. Je blijft ermee rondlopen en het bepaalt je humeur en soms zelfs je fysieke gesteldheid. Dit boek behandelt de herkomst van zorgelijke gedachten, de manieren om je ertegen te wapenen en een praktisch stappenplan om ervanaf te komen, mocht er toch iets blijven plakken.
Ik sprak met honderd mensen in heftige werk- of thuissituaties, zoals crisisartsen, leerkrachten, commando’s, publieke figuren, scheidingsadvocaten, agenten, ouders, mensen met een depressie en mensen in een vechtscheiding. Allemaal hadden ze een eigen manier van omgaan met ‘dat wat plakt’.

"Het Anti-aanbakbrein" is een praktisch boek over de zorgelijke gedachten die mentaal blijven plakken en hoe je ze kunt loslaten.

Wil je dit boek bestellen, met een persoonlijke boodschap voorin? Stuur me een e-mail via sanne@sannevanarnhem.nl

Downloads

In het Anti-aanbakbrein staan verschillende formulieren en modellen, die een praktische basis vormen voor het ontwikkelen van jouw eigen anti-aanbaklaag. Hieronder zie je drie links staan, klik hierop en het bestand word vanzelf gedownload op jouw apparaat.

Heb je een vraag n.a.v. de formulieren? Mail me via sanne@sannevanarnhem.nl. Veel plezier met jouw zoektocht naar een Anti-aanbakbrein!