Binnen een bedrijf is nooit iedereen hetzelfde. Gelukkig maar, want dat zou behoorlijk saai zijn. Denk maar eens aan je lievelingseten: als je dat elke dag zou eten, zou het al snel niet meer je lievelingseten zijn. Verandering van spijs doet eten, zegt men ook wel eens.
Na jarenlang te inspireren als trainer en te verrassen als kok, besloot ik mijn passies te bundelen tot mijn ultieme succesrecept: “de smaak van de zaak”. Door middel van een mini-onderzoek in de professionele omgeving wordt duidelijk hoe een persoon zich manifesteert. Hoe zou deze persoon smaken, als hij of zij een gerecht was? Is zijn of haar smaakstijl volrond, prikkelend, krachtig of fris? Voor elke stijl is wat te zeggen, smaken verschillen.
Tijdens het bereiden van vier gangen, elk in een andere smaakstijl, worden deelnemers door korte opdrachten uitgedaagd een kijkje in de keuken te nemen bij mensen met een andere stijl, een andere smaak voor samenwerken en communiceren.
De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk, zelf bereid diner vol smakelijk inzicht.
Hoe werkt het? De vier stappen van “de smaak van de zaak”:
Prijzen
De kosten voor deze training zijn in de administratie zowel te scharen onder “scholing” als onder “teambuilding”.
Onderstaande bedragen zijn inclusief materiaal en wijn/water/sap tijdens de training en het diner.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
6-10 personen: € 2250,-
Boven de 10 deelnemers geldt een toeslag van € 95,- per persoon.
Bovengenoemde kosten zijn exclusief BTW en reiskosten a € 0,38 per kilometer.
De eventuele kosten van de locatie/kookstudio zijn voor rekening van de opdrachtgever. Indien gewenst heb ik tips voor mooie trainingslocaties.
Ik ben CRBKO geregistreerd, dat betekent dat ik voor sommige organisaties BTW-vrij mag factureren.
Teams die de training "de Smaak van de Zaak" hebben gevolgd, gaan binnen hun eigen context aan de slag met hetgeen zij hebben geleerd.
Om deze kennis te onderhouden én te verdiepen is er de "Smaak van de Zaak - diner pensant" waar deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje reflecteren op de afgelopen tijd én vooruit kijken naar de toekomst: hoe kunnen ze de theorie niet alleen toepassen op de praktijk binnen het team, maar ook daarbuiten? Hoe benader je een klant/cliënt/patiënt zo effectief mogelijk?
Verschillende werk- en spelvormen, quizvragen én de theorie oefenen maken deze avond tot een memorabele verdieping waarin lachen en leren hand in hand gaan. En het mooiste is: niemand gaat met honger naar huis!
Prijzen
De kosten voor deze training zijn in de administratie zowel te scharen onder “scholing” als onder “teambuilding”.
Onderstaande bedragen zijn inclusief materiaal en wijn/water/sap tijdens de training en het diner.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
6-10 personen: € 1500,-
Boven de 10 deelnemers geldt een toeslag van € 95,- per persoon.
Bovengenoemde kosten zijn exclusief BTW en reiskosten a € 0,28 per kilometer.
De eventuele kosten van de locatie/kookstudio zijn voor rekening van de opdrachtgever. Indien gewenst heb ik tips voor mooie trainingslocaties.
Ik ben CRBKO geregistreerd, dat betekent dat ik voor sommige organisaties BTW-vrij mag factureren.